Info

Lista on suljettu!

Instagram tehtävälista uusiutuu - Uudella sisällöllä ja Team Challenge nimellä

Tervetuloa suorittamaan uutta Ruka Spring Break Team Challenge tehtävälistaa, jossa reissataan ja suoritetaan rennoin ottein ympäri tunturia!

Tehtävälista aukeaa perjantaina 12.4.2019 klo 09:00 ja sulkeutuu lauantaina 13.4.2019 klo 15:30.

Tehtäviä on laidasta laitaan, kisaajilla mahdollisuus kasvattaa pistepottia osallistumalla perjantain Spring Break Triathloniin.

Viikonlopun suurimmat pisteet ansaitset osallistumalla lauantain Team Challenge -kilpailuun, sekä erikoistehtäviin, jotka ovat auki vain lyhyen aikaikkunan.

Tsekkaa tehtävälistalta itsellesi sopivat tehtävät, ja ala raivata tietäsi kohti Top 20:n kärkeä!

Lähetä kuva tai video (ei kuvasarjaa) suorituksestasi Instagramiin käyttäen tapahtuman hashtagia #rukaspringbreak ja tehtäväkohtaista hashtagia. Kilpailun tuomaristo hyväksyy tai hylkää jokaisen osanoton.

Tehtävän ensimmäinen suorittaja saa aina bonuksen suorituksesta, ja tuomaristo palkitsee poikkeuksellisen laadukkaista suorituksista tuplapisteillä - tai jos on jotain todella omaperäistä ja luovaa, niin myös kolminkertaiset pisteet voivat heilahtaa!

Team Challenge -kilpailussa laatu korvaa määrän ja tuomaristo voi palkita sinut ruhtinaallisesti SB´s Finest -kunniamaininnoilla, mikäli tuotos hivelee tuomarien silmiä!

SÄÄNNÖT:

1. REKISTERÖIDY KISAAN OMALLA TAI JOUKKUEESI, AVOIMELLA INSTAGRAM-TILILLÄ LISÄÄMÄLLÄ JULKAISUIHIN #RUKASPRINGBREAK JA KUNKIN TEHTÄVÄN MUKAINEN OMA #TUNNISTE.

2. IKÄRAJA OSALLISTUMISEEN 18-VUOTTA.

3. JOUKKUEEN KOKO VOI OLLA 2-6 HENKILÖÄ.

4. KISA STARTTAA RAVINTOLA PISTEEN REUNUSTALTA LA 13.4. ALKAEN KLO 10:00. ALOITA KISA KLO 12:30 MENNESSÄ JA JATKA HALUAMAASI SEURAAVAAN TEHTÄVÄÄN.

5. TILI, JOLLA ON ENITEN PISTEITÄ LA. 13.4. KLO 15.30 MENNESSÄ VOITTAA 500€ LAHJAKORTIN RUKALLE JA KAIKKIEN OSALLISTUJIEN KESKEN ARVOTAAN YLLÄTYSPALKINTO.

6. VOITTAJA JULKAISTAAN RAVINTOLA PISTEEN TERASSILLA 13.4.2019 KLO 17.00. PALKINTO LUOVUTETAAN VAIN PAIKALLA OLEVALLE VOITTAJALLE. MIKÄLI VOITTAJA EI OLE PAIKALLA PALKINTO SIIRTYY SEURAAVALLE.

7. INSTAGRAM EI OLE MUKANA KILPAILUSSA