Info

Lista on suljettu!

WAPPULOUNAS 2021 TEHTÄVÄLISTA

Tervetuloa suorittamaan Wappulounas tehtävälistaa 29.4.-1.5.2021!

Tehtäviä on laidasta laitaan, iso osa lumilautatrikkejä, mutta myös muuta suorittamista riittää. Tsekkaa tehtävälistalta tiimillesi (2-4 hlö) sopivat tehtävät, ja ala raivata tietäsi kohti Top 20 -rankingin kärkeä!

Julkaise kuva (ei kuvasarjaa tai storya) tai max. 10 sekunnin pituinen video suorituksestasi avoimelle Instagram-tilillesi käyttäen tapahtuman hashtagia #wappulounas21 ja tehtäväkohtaista hashtagia, jonka löydät tehtäväsivulta.

Kilpailun tuomaristo hyväksyy tai hylkää jokaisen tehtävän julkaisunne perusteella. Kunkin tehtävän ensimmäisenä suorittanut tiimi saa aina bonuksen suorituksesta.

Tuomaristo myös palkitsee poikkeuksellisen laadukkaista suorituksista eritasoisilla kertoimilla, erityisen tyylikäs suoritus, kuva tai video voi parhaillaan kerryttää 1,5 kertaiset pisteet! Kannattaa siis panostaa niin tempun kuin sen taltioinnin omaperäiseen ja tyylikkääseen toteutukseen!

Tuomaristo voi myös palkita tiimejä tuotepalkinnoin WAPPULOUNAS Finest -kunniamaininnoilla, mikäli tuotokset hivelevät erityisen paljon tuomaristomme silmiä!

Kisan voittaa tiimi joka on kerännyt eniten pisteitä tehtävälistan sulkeutuessa. Voittajatiimi kuittaa itselleen majoitus-, hissilippu- ja afterpartypaketin WL22* tapahtumaan. (* tai kevätkaudelle 2022, mikäli tapahtuma peruuntuu.)

Tehtävälistaan osallistuminen on maksutonta, mutta suosittelemme vahvasti tukemaan Wappulounaan tulevaisuutta ostamalla Wappulounas-tukipaketin Rukalla. Tuotepaketin ostamalla ansaitset materian lisäksi kosolti hyvää mieltä tuestasi tapahtumalle sekä voit suorittaa tehtävälistan isoimman pistesaaliin omaavan tehtävän tiimillesi heti kärkeen! (Katso tarkemmin Tiimikuva-osio tehtävälistauksesta)

Tehtävät suoritetaan 2-4 hengen tiimeissä, ikäraja osallistumiseen on 16-vuotta.

TUTUSTU ALUEEN KORONA-OHJEISTUKSIIN: RUKA.FI/POIKKEUSTIEDOTUS

WAPPULOUNAS 2021 TEHTÄVÄLISTAKISAN SÄÄNNÖT:

1. REKISTERÖIDY KISAAN OMALLA TAI JOUKKUEESI AVOIMELLA INSTAGRAM-TILILLÄ JULKAISEMALLA TIIMIN KUVA JA NIMI TUNNISTEELLA #WAPPULOUNAS21 JA JOUKKUEEN KOKOON TÄSMÄÄVÄLLÄ TEHTÄVÄTAGILLA, JONKA LÖYDÄT TEHTÄVÄSIVULTA

2. JOUKKUEEN KOKO 2-4 HLÖ, IKÄRAJA OSALLISTUMISEEN ON 16 VUOTTA

3. TEHTÄVÄLISTA AUKEAA TO 29.4. klo 12:00 JA SULKEUTUU LA 1.5.21 klo 18:00

4. VALITSE SOPIVA TEHTÄVÄ OSOITTEESTA: WWW.FESTLIST.NET/WAPPULOUNAS21

5. PÄÄOSIN TEHTÄVÄT SUORITETAAN VAPAAVALINTAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ JA PAIKASSA

6. OSA TEHTÄVISTÄ VOI OLLA AIKARAJATTUJA JA/TAI ERIKSEEN ANNETTUIHIN KOORDINAATTEIHIN LIITTYVIÄ

7. KUKIN TEHTÄVÄ SUORITETAAN LISÄÄMÄLLÄ JULKAISUUN: #WAPPULOUNAS21 + KUNKIN TEHTÄVÄN OMA #TUNNISTE.

8. KUSTAKIN TEHTÄVÄSTÄ VAIN 1 VALOKUVA TAI VIDEO / TIIMI, TEHTÄVÄÄ EI VOI SUORITTAA UUDELLEEN KUN SE ON KERRAN JULKAISTU

9. VIDEOTEHTÄVISSÄ VIDEON PITUUS MAX 10 SEKUNTIA

10. KUVATEHTÄVISSÄ 1 KUVA / SUORITUS (EI KUVASARJAA TAI STORYA)

11. SUORITA TEHTÄVIÄ VAIN OMAN JOUKKUEESI KANSSA. MIKÄLI SUORITUSPAIKOILLA ON MUITA SAMANAIKAISESTI, ODOTA VUOROASI TURVAVÄLEJÄ JA MUITA KORONAOHJEISTUKSIA NOUDATTAEN

12. TILI, JOLLA ON ENITEN PISTEITÄ LA. 1.5.21 KLO 19:00 ON WL21 TEHTÄVÄLISTAN VOITTAJA

13. MIKÄLI LISTAN SULKEUTUESSA ON USEAMPI TIIMI TASAPISTEILLÄ, TUOMARISTO TEKEE PÄÄTÖKSEN VOITTAJASTA HUOMIOIDEN KOKO AIKAVÄLIN SUORITUKSET

14. NOUDATA TURVAVÄLEJÄ, KOKOONTUMISRAJOITUKSIA JA MUITA RUKAN ALUEEN KORONAOHJEISTUKSIA. MUISTETAAN KÄSI- JA YSKIMISHYGIENIA JA HUOLEHDITAAN ROSKAT ROSKIIN!

15. INSTAGRAM EI OLE MUKANA KILPAILUSSA