Info

Lista on suljettu!

WAPPULOUNAS 2022 TEHTÄVÄLISTA

Tervetuloa suorittamaan Wappulounas tehtävälistaa 28.4.-30.4.2022!

Tehtäviä on laidasta laitaan, iso osa lumilautatrikkejä, mutta myös muuta suorittamista riittää. Tsekkaa tehtävälistalta tiimillesi (2-4 hlö) sopivat tehtävät, ja ala raivata tietäsi kohti Top 20 -rankingin kärkeä!

Julkaise kuva (ei kuvasarjaa tai storya) tai max. 20 sekunnin pituinen video suorituksestasi avoimelle Instagram-tilillesi käyttäen tapahtuman hashtagia #wappulounas22 ja tehtäväkohtaista hashtagia, jonka löydät tehtäväsivulta. Ole huolellinen hastagien kanssa, että temppu # löytää perille.

Kilpailun tuomaristo hyväksyy tai hylkää jokaisen tehtävän julkaisunne perusteella. Kunkin tehtävän ensimmäisenä suorittanut tiimi saa aina bonuksen suorituksesta.

Tuomaristo myös palkitsee poikkeuksellisen laadukkaista suorituksista eritasoisilla kertoimilla, erityisen tyylikäs suoritus, kuva tai video voi parhaillaan kerryttää 1,5 kertaiset pisteet, toisaalta myös sinne päin tehdyistä tempuista rokotetaan ja annetaan 0,75 kertaiset pisteet! Kannattaa siis panostaa niin tempun kuin sen taltioinnin omaperäiseen ja tyylikkääseen toteutukseen!

Tuomariston mieltä lämmittää myös samassa videossa tai kuvassa olevat combot, eli mielikuvitusta kehiin. Samaan videoon ja kuvaan voidaan liittää useampia hastageja, kunhan ne on tehty.

Mikäli tehtävä hylätään tuomaristolta saa kysyä perusteita. Mikäli tehtävä hylätään kyseistä tehtävää saa yrittää suorittaa uudestaan.

Tuomaristo voi myös palkita tiimejä tuotepalkinnoin WAPPULOUNAS Finest -kunniamaininnoilla, mikäli tuotokset hivelevät erityisen paljon tuomaristomme silmiä!

Kisan voittaa tiimi joka on kerännyt eniten pisteitä tehtävälistan sulkeutuessa. Voittajatiimi kuittaa itselleen majoitus-, hissilippu- ja afterpartypaketin WL23 tapahtumaan.

Tehtävät suoritetaan 2-4 hengen tiimeissä, ikäraja osallistumiseen on 16-vuotta.

WAPPULOUNAS 2022 TEHTÄVÄLISTAKISAN SÄÄNNÖT:

1. REKISTERÖIDY KISAAN OMALLA TAI JOUKKUEESI AVOIMELLA INSTAGRAM-TILILLÄ JULKAISEMALLA TIIMIN KUVA JA NIMI TUNNISTEELLA #WAPPULOUNAS22 JA JOUKKUEEN KOKOON TÄSMÄÄVÄLLÄ TEHTÄVÄTAGILLA, JONKA LÖYDÄT TEHTÄVÄSIVULTA

2. JOUKKUEEN KOKO 2-4 HLÖ, IKÄRAJA OSALLISTUMISEEN ON 16 VUOTTA

3. TEHTÄVÄLISTA AUKEAA TO 28.4. klo 12:00 JA SULKEUTUU LA 30.4.22 klo 14:00

4. VALITSE SOPIVA TEHTÄVÄ OSOITTEESTA: WWW.FESTLIST.NET/WAPPULOUNAS22

5. PÄÄOSIN TEHTÄVÄT SUORITETAAN VAPAAVALINTAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ JA PAIKASSA

6. OSA TEHTÄVISTÄ VOI OLLA AIKARAJATTUJA JA/TAI ERIKSEEN ANNETTUIHIN KOORDINAATTEIHIN LIITTYVIÄ

7. KUKIN TEHTÄVÄ SUORITETAAN LISÄÄMÄLLÄ JULKAISUUN: #WAPPULOUNAS22 + KUNKIN TEHTÄVÄN OMA #TUNNISTE.

8. KUSTAKIN TEHTÄVÄSTÄ VAIN 1 VALOKUVA TAI VIDEO / TIIMI, TEHTÄVÄÄ EI VOI SUORITTAA UUDELLEEN KUN SE ON KERRAN JULKAISTU

9. VIDEOTEHTÄVISSÄ VIDEON PITUUS MAX 20 SEKUNTIA

10. KUVATEHTÄVISSÄ 1 KUVA / SUORITUS (EI KUVASARJAA TAI STORYA)

11. SUORITA TEHTÄVIÄ VAIN OMAN JOUKKUEESI KANSSA. MIKÄLI SUORITUSPAIKOILLA ON MUITA SAMANAIKAISESTI, ODOTA VUOROASI.

12. TILI, JOLLA ON ENITEN PISTEITÄ LA. 30.4.22 KLO 14:00 MENNESSÄ LADATTUIHIN TEHTÄVIIN LISÄTÄÄN BANKED SLALOMIN TULOKSET JOIDEN MYÖTÄ RATKEAA WL22 TEHTÄVÄLISTAN VOITTAJA.

13. MIKÄLI LISTAN SULKEUTUESSA ON USEAMPI TIIMI TASAPISTEILLÄ, TUOMARISTO TEKEE PÄÄTÖKSEN VOITTAJASTA HUOMIOIDEN KOKO AIKAVÄLIN SUORITUKSET

14. PELATAAN REILUSTI JA HUOLEHDITAAN ROSKAT ROSKIIN!

15. INSTAGRAM EI OLE MUKANA KILPAILUSSA